En slipad idé – ett slipat golv

Är ditt trägolv väldigt slitet? Då kan det vara på sin plats med en slipning. Det är billigare än att lägga nytt och mycket bättre för miljön. Det enda du behöver göra är att hitta arbetskraft.

Som sagt, en golvslipning är en bra idé. Det är både miljövänligt och plånboksvänligt om man jämför med alternativet: att lägga ett helt nytt golv. Om du inte vill utföra själva slipningen på egen hand så är det också väldigt enkelt. Den enda lilla arbetsinsatsen du behöver göra är att leta upp en expert som kan slipa golvet åt dig. Ja okej, du behöver flytta lite på dina möbler också, förstås. Men det är det lilla.

Hur gör man?

Nästa steg är att be om en offert. När du fått en med ett pris som du känner dig nöjd med är det sedan bara att anlita dem. Inom en snart framtid har du ett nygammalt, fint golv. Vad väntar du på?

Vet du inte hur du ska gå tillväga? Börja bara med det enklaste av enkla – googla. Skriv in det du letar efter och var någonstans, till exempel “golvslipning i Täby”. Då lär du hitta ett antal firmor som jobbar i just ditt område med omnejd. Kolla in deras hemsidor och välj ut ett par stycken som du får en bra känsla för. Kolla recensioner på företagen, alltså vad andra tycker om dem. Om det är för många negativa kommentarer stryker du dem från listan och går vidare till nästa.

Publicerat den
Kategoriserat som Golv